Olympiavoittaja tapasi Justin Bieberin: ”Ihana ihminen!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nelinkertainen olympia-kultamitalisti Missy Franklin nauttii parhaillaan urheilu-urallaan huikeasta menestyksestä. Uimarikaunotar palkittiin viime vuonna Vuoden uimariksi. Neitokainen on rikkonut lukuisia uintiennätyksiä, vaikka ikää on mittarissa vasta 17 vuotta.

Nyt Missy Franklin on päässyt vihdoin tapaamaan musiikkimaailman idolinsa Justin Bieberin. Uimarityttö pääsi yhteiskuvaan kanadalaisen popparikomistuksen kanssa Coloradon Denverissä. Urheilukaunottaren kerrotaan tavanneen Bieberin hänen konserttinsa takahuoneessa. Missy Franklin kehui teinitähteä muun muassa upeaksi ja ihanaksi ihmiseksi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– Kuvassa Biebsin kanssa. Hän on todellakin upea ja ihana ihminen. Mikä kunnia tavata hänet! Missy Franklin kirjoitti Twitter-blogissaan.

Melissa ”Missy” Jeanette Franklin on amerikkalainen uimari ja olympiavoittaja. Hän syntyi Kalifornian Pasadenassa. Neitokainen aloitti uintiharrastuksensa jo viisivuotiaana äitinsä kannustamana. Missy liittyi aikoinaan koulunsa uintijoukkueeseen ja innostui lajista toden teolla. Uimarikaunotar kuuluu myös kotimaansa maajoukkueen jäseniin. Hän rikkoi taannoin 200 metrin selkäuinnin maailmanennätyksen.