Nainen, näitä asioita et ehkä tiennyt miehestäsi

Lifestyle · Neea Jokinen

Miehet eivät ole yhtä kovia höpöttämään parisuhdeasioista kuin naiset. Urokset uppoutuvat harvemmin futismatsin ja kaljoitteluillan aikana syvällisiin seurusteluun liittyviin keskusteluihin toistensa kanssa. Naiset voivatkin yllättyä siitä, mitä heidän mieskumppaninsa kertoo ystävilleen.

Nyt Cosmopolitan-lehden verkkosivuilla on julkaistu naisille suunnattuja mielenkiintoisia vinkkejä asioista, joita he eivät välttämättä tiedä miehistään. Sivuston mukaan miehet eivät juurikaan paljasta yksityiskohtia tyttöystävästään kavereilleen. Kaksilahkeinen ei nimittäin halua, että hänen kaverinsa ajattelevat miehen tyttöystävää alastomana.

Mies saattaa kuitenkin puhua kavereilleen avoimesti entisistä tyttöystävistään ja menneisyyden seksikokemuksistaan. Moni mies pitää tyttöystävänsä kaveripiiriin kuuluvaa naispuolista henkilöä hyvännäköisenä. Uros ei kuitenkaan paljasta mielipidettään tai ajatuksiaan kullalleen, koska hän ei halua loukata tätä. Naisen kannattaakin hyväksyä se, että hänen kumppaninsa on saattanut joskus ajatella mielessään rakkaansa kuuman ystävän alastomana.

Monelle naiselle tulee yllätyksenä se, että heidän miehensä käyttää joskus salaa naisen hygieniatuotteita. Suihkussa miehet saattavat napata käsiinsä lähimmän kukkaistuoksuisen saippuan ja käyttää sitä peseytymiseensä. Jotkut kundit saattavat myös käyttää kultansa silmänympärysvoidetta krapula-aamuna ihon virkistämiseen.

Kaikki miehet eivät ole Puuha-Petejä, sillä joillekin komistuksille kodin remonttihommat ja elektroniikkalaitteiden asentaminen on vaikeaa. Mies ei kuitenkaan kerro tyttöystävälleen, ettei hän osaa vaihtaa autonrengasta. Jokainen mies kärsii myös naisten lailla itsetunto-ongelmista. Miehet pohtivat muun muassa usein, mitä mieltä tyttöystävä on heidän peniksensä koosta.

Karskit karjut väittävät, etteivät romanttiset komediat ole viihdyttävää katsottavaa. Moni mies pitää kuitenkin salaa tyttömäistä ”hömppäelokuvaa” viihdyttävänä katselmuksena. Moni parisuhteessa elävä nainen saattaa myös yllättyä miehensä masturboinnin määrästä. Miehet nimittäin tyydyttävät itseään enemmän kuin nainen luulee.