Julianne Hough paljasti: ”Minua käytettiin lapsena hyväksi”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen kilpatanssija, kantrilaulaja ja näyttelijätär Julianne Hough seurustelee nykyisin televisiotähti Ryan Seacrestin kanssa, ja pariskunta on pitänyt yhtä jo parin vuoden ajan. Vaalea kaunotar nähdään tänä vuonna valkokankailla Safe Haven -elokuvassa, joka perustuu Nicholas Sparksin romanttiseen novelliin.

Nyt 24-vuotias Julianne Hough on tehnyt järkyttävän paljastuksen menneisyydestään. Näyttelijättären mukaan hän joutui nimittäin kymmenvuotiaana hyväksikäytetyksi niin fyysisesti kuin henkisesti. Houghin mukaan hyväksikäyttö sai alkunsa, kun hän muutti Lontooseen opiskelemaan tanssia Derek-veljensä kanssa.

– Kun asuin Lontoossa, minua käytettiin hyväksi fyysisesti ja henkisesti. Kaikella mahdollisella tavalla. Olin 10-vuotias ja sensuelli tanssija. Olin murtunut pikkutyttö, jonka piti esittää seksikästä työnsä takia, Julianne Hough kertoi Cosmopolitan-lehdelle.

Näyttelijättären mukaan hyväksikäyttö muuttui pahemmaksi, kun hän varttui teini-ikäiseksi ja hänen vartalonsa muuttui naisellisemmaksi. Julianne Hough kertoi, ettei hän aio paljastaa seksuaalisen ahdistelijansa henkilöllisyyttä, koska hän ei halua loukata ketään. Lisäksi naistähti kertoi antavansa ihmisille helposti anteeksi.

Yhdysvaltojen Utahissa varttunut Julianne Hough on voittanut kaksi kertaa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun. Kantrilaulajanakin vaikuttanut neitokainen julkaisi vuonna 2007 debyyttikappaleensa Will You Dance With Me. Sittemmin hän on julkaissut muun muassa Is That So Wrong -kappaleen. Hough teki ensimmäisen elokuvaroolinsa Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvassa 11-vuotiaana. Taannoin hänet nähtiin naispääosassa elokuvassa Rock of Ages.