Nainen valjasti rintansa mainostilaksi – myytävänä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lukuisat yhtiöt etsivät yhä erikoisempia tapoja tavoittaa asiakkaita. Yksi suosituimmista keinoista mainostaa tuotteita tai palveluja on tietenkin paljaan ihon esitteleminen. Nyt eräs tsekkiläinen nainen aikoo ottaa hyödyn irti tästä tosiasiasta.

Nimettömänä pysyttelevä nainen tarjoaa internetissä mainostilaa iholtaan – tarkemmin sanottuna rinnoiltaan. Hän kuvailee itseään kauniiksi naiseksi, joka tarjoaa rintojaan onnittelukortteihin ja mainoksiin. Yhden rinnan mainos maksaa noin kuusi euroa. Kummallekin rinnalle viestinsä saa näkyviin erikoishintaan noin 11 eurolla.

– Lähetä minulle viestisi ja lähetän kuvan, jossa se on kirjoitettuna rinnoilleni, nainen neuvoo Metro-lehden mukaan.

Metro-lehden mukaan tsekkiläisnainen lähetti ilmoituksensa ensin paikalliseen luokiteltujen ilmoitusten verkkosivulle ja myöhemmin Facebook-yhteisöpalveluun. Yhteisöpalvelussa naisen tarjoama palvelu on kerännyt jo yli 2.000 tykkäystä.