Stella ja Vanessa Hudgens kuin kaksoisolentoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -teinielokuvien myötä Vanessa Hudgens nousi erääksi tämän hetken tavoitelluimmaksi nuoreksi naistähdeksi. Hänen pikkusiskonsa Stella Hudgens on myös saanut isosiskonsa vanavedessä mediahuomiota ja hän onkin nykyisin varsin seurattu teinityttöjen trendsetteri.

Tulevaisuuden supertähdeksi veikattu Stella on hämmästyttävän paljon isosiskonsa näköinen. Hänen Twitter-blogissaan julkaisemissa kuvissa onkin kovasti Vanessan näköä, kuten alla olevista kuvista voidaan huomata.

STELLA HUDGENS

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

VANESSA HUDGENS

vanessahudgens_twitter_11032012b.png

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nykyään Vanessa Hudgens seurustelee 20-vuotiaan näyttelijän Austin Butlerin kanssa. Äskettäin Vanessa sai kuvattua elokuvan Spring Breakers. Neitokainen nähdään valkokankaalla myös elokuvissa Gimme Shelter ja Journey 2: The Mysterious Island. Taannoin Vanessa poseerasi Candie’s-vaatemalliston mainoskuvissa pienessä hameessa ja bikineissä.