Kid Rock haukkui Maroon 5 -hittiyhtyeen: ”Ei kiinnosta v**tuakaan”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen muusikko Kid Rock tunnetaan myös räppärinä. Hän on julkaissut lukuisia studioalbumeita, joita on myyty kansainvälisesti yli 27 miljoonaa kappaletta. Kid Rockin fanit odottavat jo innolla miehen uutta albumia, joka julkaistaan tänä vuonna.

Nyt 41-vuotias Kid Rock on kertonut olevansa pettynyt Maroon 5 -hittiyhtyeen musiikkiin. Muusikon mukaan kyseinen bändi teki vielä muutama vuosi sitten hyvää musiikkia. Yhtyeen nykyinen musiikki ei kuitenkaan sytytä Rockia, sillä hänen mielestään ennen niin ainutlaatuinen Maroon 5 on pudonnut popartistien radiosoittomassaan.

– Niin monet ihmiset eivät edisty artisteina. Heistä tulee massatuotantoa. Hyvä esimerkki on Maroon 5 -yhtye, joka teki mielestäni vielä hyvää musiikkia, kun he nousivat kuuluisuuteen, Kid Rock kommentoi Classic Rock -lehdelle.

– Nyt heistä on kuitenkin tullut popartisteja ja olen pettynyt siihen. Kun saavuttaa poptähteyden, jonain päivänä huomaa, ettei ketään kiinnosta v**tuakaan heidän perseensä.

Kid Rock, oikealta nimeltään Robert James ”Bob” Ritchie, oli aikoinaan tiiviisti viihdelehtien otsikoissa avioliittonsa merkeissä. Muusikko nimittäin oli naimisissa povipommi Pamela Andersonin kanssa viiden kuukauden ajan. Pariskunta alkoi seurustella vuonna 2001 ja he astuivat alttarille viisi vuotta myöhemmin. Heidän kerrotaan eronneen, koska Kid Rock halusi asua Detroitissa, kun taas Pamela olisi halunnut perheen asuvan Los Angelesissa. Kid Rock joutui taannoin myös seksivideokohun keskiöön.