Paris Hiltonia ja suomalaispoikaystävää ei päästetty julkkisgaalaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiirikaunotar Paris Hilton on viihtynyt viime aikoina taas otsikoissa. Suomalaisia on kiinnostanut etenkin Parisin suhde 21-vuotiaan miesmalli River Viiperin kanssa. Miehen äiti on nimittäin suomalainen Riitta Viiperi, joka tunnetaan niin ikään mallina.

Paris Hilton ja River Viiperi ovat nyt kokeneet ikävän takaiskun Los Anglesin Nokia Theaterissa järjestetyssä People’s Choice -gaalassa. Parilta nimittäin evättiin sisäänpääsy takaisin gaalaan, kun he olivat välillä käymässä rakennuksen ulkopuolella. New York Daily News -lehden mukaan ulkona oli kylmä, ja Paris oli pukeutunut tilaisuuteen varsin kevyesti.

Paris ja River yrittivät sisään useammasta sisäänkäynnistä, mutta ovimiehet eivät suostuneet päästämään heitä enää sisään. Pari myös saapui paikalle alkujaankin myöhässä, minkä vuoksi heidän täytyi istua huonommille penkeille julkkiksille tarkoitetun eturivin sijaan. Paris Hiltonin Twitter-päivityksen perusteella ilta ei kuitenkaan ollut vastoinkäymisistä huolimatta täysi katastrofi.

– Hauska ilta River Viiperin kanssa The People’s Choice -gaalassa, Paris twiittasi.

Seurapiirikaunottaren edellinen yritys palata realitysarjojen rahakkaille laitumille epäonnistui pahasti The World According To Paris -sarjalla. Heikkojen katsojalukujen vuoksi sarjaa ei uusittu toiselle tuotantokaudelle. Niinpä Paris yrittääkin tehdä paluuta musiikin pariin. Tällä hetkellä neitokaisen suurin tulonlähde on kuitenkin hänen hajuvesibisneksensä, joka on arvioitu peräti 1,5 miljardin dollarin, eli 1,3 miljardin euron arvoiseksi liiketoiminnaksi.