Ryan Gosling jakoi keksejä autostaan: ”Kadun tekoani”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalaisnäyttelijä Ryan Gosling nousi vuonna 2004 tähdeksi näyteltyään Nicholas Sparksin romaaniin perustuvassa elokuvassa The Notebook. Erityisesti naisten suosiosta nauttiva näyttelijäkomistus tähdittää maaliskuussa Suomessa ensi-iltansa saavaa Gangsterisota-elokuvaa.

32-vuotias näyttelijä on nyt paljastanut erikoisen teon menneisyydestään. Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa vieraana ollut Ryan Gosling kertoi nähneensä partiolaislapsia yrittämässä myydä keksejään ruokakaupan edessä. Hän päätti auttaa heitä ostamalla satoja laatikoita keksejä. Gosling ei kuitenkaan tiennyt, mitä tekisi autonsa täyttäneillä kekseillä, ja hän päätti jakaa niitä ihmisille autonsa ikkunasta käsin.

– Ajattelin, että tältä Joulupukista varmaan tuntuu! Pysähdyin ihmisten kohdalle liikennevaloissa ja heitin heille keksejä. Sitten huomasin yhden ihmisen ilmeen, kun hän tuijotti minua. Tajusin, että en ollut Joulupukki. Olin vain omituinen keksityyppi, Ryan Gosling tunnusti.

– Kuvitelkaa heidän ihmettelevän: ”Kuka tämä tyyppi on? Mitä partiolaistytöille tapahtui, ja miksi tuolla miehellä on kaikki heidän keksinsä?” Kadun tekoani, Gosling jatkoi.

Ryan Thomas Gosling tullaan näkemään tänä vuonna valkokankaalla esimerkiksi Only God Forgives -elokuvassa, jonka ohjaa aikaisemminkin Goslingin kanssa yhteistyötä Drive-elokuvassa tehnyt tanskalainen Nicolas Winding Refn. Gosling on nähty käsikkäin useiden Hollywoodin naiskaunottarien, kuten Rachel McAdamsin, Kat Denningsin ja Olivia Wilden kanssa, mutta tällä hetkellä hän seurustelee näyttelijä-malli Eva Mendesin kanssa.