Cyndi Lauper lihoo silmissä – ei ole enää tunnistaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalaisen poplaulajan ja näyttelijän Cyndi Lauperin menestys alkoi aikoinaan She’s So Unusual -albumin julkaisemisen jälkeen. Grammy-palkittu laulajatähti oli ensimmäinen naisartisti, jolla oli samalta albumilta neljä singleä Top 5 -singlelistalla.

Taannoin 59-vuotias Cyndi Lauper paljasti kärsineensä rankasta masennuksesta, kun neitokaisen ura hiipui 1980-luvun lopussa. Poppari kävi niinkin syvällä synkissä mietteissä, että pohti itsemurhaa. Laulajattaren tilannetta pahensi ero silloisesta pitkäaikaisesta kumppanista ja managerista, David Wolffista.

Nyt Cyndi Lauper on kuvattu Beverly Hillsissä sijaitsevassa The Grove -kauppakeskuksessa, jossa hän oli Extra-ohjelman vieraana. Silminnäkijät tuskin heti tunnistivat tähteä, sillä hän on saanut viime kuukausina nopeasti lisää elopainoa. Lauper näytti hyväntuuliselta ja hyvinvoivalta.

Cyndi Lauperin tunnetuimpia hittejä ovat muun muuassa Girls Just Wanna Have Fun ja Time After Time. 1980-luvulla suosioon singahtanut tähti oli suosittu etenkin teini-ikäisten keskuudessa. Hän toi myös 1970-luvun punk-sävytteisen tyylin uudelleen muotiin suosionsa myötä. Laulajatar lauloi myös Michael Jacksonin ja Lionel Richien kirjoittamassa We Are The World -hyväntekeväisyyskappaleessa.