Nainen, näitä asioita mies ei ymmärrä seksin aikana

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Eroottinen kanssakäyminen saattaa saada kauniimman sukupuolen edustajat hikoilemaan, sillä yllättävän monia neitokaisia hermostuttaa seksiakteissa millaisen kuvan he antavat itsestään miesten silmissä.

Cosmopolitan-lehden mukaan neitokaisilla ei kuitenkaan ole syytä huoleen, sillä kaksilahkeiset kiinnittävät yllättävän vähän muotoseikkoihin huomiota vällyjen väliin päästyään. Miehet eivät esimerkiksi välitä naisen muutamasta liikakilosta ollessaan innostuneita seksistä.

Osa komistuksista voi jopa syttyä siitä, että naisesta löytyy jotain, josta ottaa kiinni. Niin ikään urokset eivät ole moksiskaan neidon rintojen muodosta. Tärkeintä heille on, että seksikumppanilta löytyvät kyseiset maitorauhaset, ja että niitä voi kosketella aktin lomassa.

Miehillä kuin naisillakin voi löytyä selästä tai takamuksesta ikäviä finnejä, jotka tekevät vartalon taka-osasta paikoin epämiellyttävää katsottavaa. Kaunottaret voivat kuitenkin huokaista helpotuksesta, sillä rakastaja harvemmin arvostelee mielitiettynsä ihon pieniä epäpuhtauksia.

Kiihkeän yön aikana voi villeimmissä leikeissä ihokin hiestyä. Vaikka deodorantti pettäisi ja kasvoilla kiiltelisi punakka hehku, se ei tosimiehen haluja vähennä. Kehon luonnollinen tuoksu voi toimia myös kiihottimena, kunhan asianmukaisesta hygieniasta on tullut noin muuten huolehdittua.

Naiset trimmaavat usein alapääkarvoitustaan samoin, kuin he ajelevat sääri- tai kainalokarvojaankin. Joskus lemmekäs tilanne voi putkahtaa elämään niin yllättäen, ettei vastaavia valmisteluja ehdi tehdä ennen h-hetkeä. Moni mies ei itsekään harventele navan alla olevaa karvaröykkiötään, joten hän on varmasti suurpiirteinen pientä sänkeä kohtaan.

Televisiosarjoissa ja elokuvissa nähtävässä ideaaliseksikohtauksessa nainen makaa odottavaisena sängyn päällä täydessä tällingissä. Joskus sähäkkä makuuhuonetango saattaa saada alkunsa kuitenkin hikisen juoksulenkin jälkeen, jolloin kasvoilla olevat maalit ovat vähintäänkin levinneet pitkin poskia.

Tilanne voi ahdistaa neitokaista, vaikka se ei ole mikään ongelma miehelle. Kaksilahkeiset kun eivät kiinnitä siihen laisinkaan huomiota, onko naisella seksin aikana meikkiä vai ei. Kiihottumiseen vaikuttavat enemmän sulottaren halukkuus ja kiihkeys, kuin pinnalliset ulkonäköseikat.