Televisiotähti pyysi Alicia Keysia treffeille – tyly tyrmäys

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijäkomistus ja miesmalli Shemar Moore tunnetaan parhaiten roolitöistään saippuasarjassa Tunteita ja tuoksuja sekä Criminal Minds -rikossarjassa. Jälkimmäisessä hän näyttelee Derek Morgan -roolihahmoa.

Nyt 42-vuotias televisiotähti paljasti joutuneensa kymmenen vuotta sitten laulajatar Alicia Keysin torjumaksi. Shemar Moore juonsi taannoin Soul Train -ohjelmaa, jonka kuvauksissa hän tutustui Alicia Keysiin. Miehen mukaan hän päätti lähestyä naista ja pyytää tätä treffeille. Laulajatar torjui kuitenkin tylysti flirttimäisen treffikutsun.

– Pyysin Aliciaa treffeille ja hän katsoi minua syvälle silmiin. Alicia sanoi, että hän arvostaa flirttimäistä pelihenkeäni, mutta muistutti miesasioidensa olevan järjestyksessä. Mitäs siihen nyt sitten olisi pitänyt vastata? En ole vihainen, sillä fanitan häntä, Shemar Moore kertoi Contact Music -sivustolle.

Shemar Mooren mukaan hän on ollut Alicia Keysin fani siitä lähtien, kun hän kävi ensimmäisen kerran naisen konsertissa. Näyttelijäkomistuksen mukaan Alicia Keysillä on luontainen ja intohimoinen esiintymistapa ja suhde musiikkiin. Hän ei ihmettelekään, miksi soul-kaunottaresta on tullut yksi musiikkimaailman kirkkaimmista tähdistä.

Shemar Moore näytteli Tunteita ja tuoksuja -saippusarjassa Malcolm Wintersin roolia kahdeksan vuoden ajan. Miesmalli seurusteli 90-luvun alussa laulajatähti Toni Braxtonin kanssa. Hän myös esiintyi Braxtonin How Many Ways -kappaleen musiikkivideolla. Moore on näytellyt myös muutamissa elokuvissa, joista tunnetuin on The Brothers.