Brad Pittiä ei haluta Kiinaan – uhmaa saamaansa porttikieltoa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tunnetun julkkisperheen pää Brad Pitt matkustelee usein kihlattunsa Angelina Jolien ja pariskunnan yhteisten lasten kanssa ympäri maailmaa. Tällä kertaa Hollywood-komistus on kuitenkin valinut paikan, jonne hän ei ole tervetullut.

Brad Pitt sai nimittäin aikoinaan porttikiellon Kiinaan tähditettyään vuonna 1997 ilmestynyttä Seitsemän vuotta Tiibetissä -elokuvaa. Elokuva hermostutti Kiinan hallituksen, koska se esitti suorasukaisesti maan sortavaa hallintoa Tiibetin alueella. Pitt aikoo nyt matkustaa Kiinaan kiellosta huolimatta. Hän kertoi asiasta Sina Weibo -sivustolla, joka on Kiinan versio Twitter-palvelusta.

– Se on totta. Kyllä, tulossa ollaan, kirjoitti Brad Pitt blogiinsa.

Brad Pittin ja Angelina Jolien on huhuttu jo moneen otteeseen menneen salaa naimisiin keskenään, mutta ainakaan vielä virallista ilmoitusta asiasta ei ole annettu. Joulun alla Pitt paljasti haastattelussa inhoavansa Joulupukkia. Hän koki nimittäin itse lapsena traumaattisena, kun pukki paljastuikin vanhempien kertomaksi saduksi.