Britney Spears tukki exänsä suun – kohupaljastukset tulisivat kalliiksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Britney Spears on ollut viime kuukausina tiiviisti otsikoissa X Factor -ohjelman tuomarityönsä ja rakkauselämänsä ongelmien merkeissä. Laulajan avoliiton manageri Jason Trawickiin huhuttiin taannoin olevan kriisissä. Sittemmin huhut osoittautuivat todeksi.

Britney Spears ilmoitti viikonloppuna eronneensa Trawickista. Pariskunnan suhteen saloja ei tulla kuitenkaan näkemään kohuotsikoissa, sillä poptähden kerrotaan tehneen tiukan sopimuksen entisen rakkaansa kanssa.

Molempien osapuolien allekirjoittaman sopimuksen mukaan Jason Trawick ei saa paljastaa Britney Spearsin yksityisasioita medialle. Yleensä tällaisissa sopimuksissa toiselle osapuolelle maksetaan vaikenemisesta etukäteen tai vaihtoehtoisesti paljastuksista voi joutua maksamaan toiselle jättikorvaukset.

TMZ-sivuston mukaan pariskunta erosi hyvissä väleissä ja he pitävät edelleen yhteyttä toisiinsa. Kihlauksen purkautumisen uskotaan johtuneen siitä, ettei Jason Trawick halunnut perustaa perhettä rakkaansa kanssa. Britney Spears puolestaan haaveili yhteisistä lapsista entisen kihlattunsa kanssa. Neitokaisella on ennestään kaksi poikaa, Sean Preston ja Jayden James.

– Olemme päättäneet purkaa kihlauksemme Jasonin kanssa. Tulen aina ihailemaan häntä ja pysymme hyvinä ystävinä, Britney Spears kertoi People-lehdelle.

Britney Spears kertoi hiljattain jättävänsä Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun tuomaristotyönsä. Poptähden uskotaan eronneen työpaikaltaan, koska viihdemoguli Simon Cowellin huhuttiin suunnittelevan naistähden potkuja. Spears halusikin ottaa lopputilin ennen julkisia ja näyttäviä potkuja. Laulajakaunotar ei saanut juurikaan kehuja tuomarityöstään, sillä häntä haukuttiin muun muassa tylsäksi ja vaisuksi ohjelman aikana.