Courtney Stodden poseerasi estottomana

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen kaunotar Courtney Stodden on saanut teinivaimon tittelin naituaan 16-vuotiaana itseään huimasti vanhemman näyttelijän, Doug Hutchisonin. Sittemmin pariskunta selvitteli välejään Couple’s Therapy -realitysarjassa, josta neito melkein heitettiin ulos epäsopivan pukeutumisen takia.

Nyt jo 18-vuotias povipommi on julkaissut Twitter-blogissaan antavan kuvasarjan, jossa näyttävät olevan pääosassa hänen muhkeat rintansa. Vaalea pikkuvaimo on kuvannut osaan otoksissa pelkästään näkymiä kaulansa alapuolelta.

Courtney Alexis Stodden jätti aikoinaan lukion kesken. Neito väitti sen johtuvan siitä, että häntä kiusattiin ulkonäön takia. Stodden viimeistelikin opintonsa kotikoulussa. Äskettäin, kun kohublondi täytti 18 vuotta, hän sai lukuisia työtarjouksia aikuisviihdeteollisuudesta.