Julia Tukiainen kiidätetty sairaalaan – tiedottomassa tilassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen ja hänen pikkusiskonsa Julia ovat olleet viime aikoina runsaasti otsikoissa monenlaisten kommellusten ja toilailujen merkeissä. Äskettäin Julian kerrottiin laihtuneen huomattavasti, mutta nyt hänet on kiidätetty hoitoon.

Metropoli-lehti raportoi tänään ensimmäisenä kuinka Johanna Tukiainen kertoi Facebookissa siskonsa joutuneen sairaalahoitoon ja makaavan siellä parhaillaan tajuttomana. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Julia on kiidätetty sairaalahoitoon diabeteksen takia.

– Siskoni Julia on kauneuden lisäksi myös älykäs. Lähetetään enkeleitä rakkaalle siskolleni, hän on juuri sairaalassa tajuttomana, Vanhempi Tukiainen kirjoittaa Facebook-profiilissaan.