Nigella Lawson muodokkaana gaalaillassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen julkkiskokki Nigella Lawson tunnetaan ruokaohjelmistaan ja kirjoittamistaan ruokateoksista. Neitokainen on saavuttanut ylistystä myös kurvikkaan vartalonsa vuoksi. Kulinaristiksi tunnustautunut kaunotar on tunnustanut assosioivansa laihuuden helposti kuolemaan.

Nigella Lawson pyrkii parhaillaan saavuttamaan uutta aluevaltausta Yhdysvalloissa. Hänet nähtiinkin äskettäin vieraana Kalifornian Pasadenassa järjestetyssä tapahtumassa, jonka tarkoituksena oli tuoda esille uutta Taste-nimistä ruokaohjelmaa. Nigellan lisäksi sarjassa tullaan näkemään esimerkiksi toinen julkkiskokki Anthony Bourdain.

Langham Huntington -hotellin aulassa Nigella piti kurvejaan hyväilevässä punaisessa mekossa ja laajassa kaula-aukossaan huolen siitä, että hän tuli varmasti noteeratuksi myös amerikkalaisten ruoanystävien keskuudessa.

52-vuotias Nigella Lawson on julkaissut useita ruoanlaittoa käsitteleviä teoksia. Hänet tunnetaan flirttailevasta tv-juontamisestaan. Lawson onkin saanut vuosien saatossa tittelin Ruokapornon Kuningatar, koska hän ei häpeile nauttia aistikkaasti laittamastaan ruoasta.