Beyonce on taas tyttöbändiläinen – tältä kuulostaa lopputulos

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin tyttöbändeihin lukeutuva Destiny’s Child teki hiljattain paluun, sillä he julkaisevat paluulevyn Love Songs. Asian paljasti yhtyeen keulakuvana pidetty Beyonce, joka on työstänyt viime aikoina myös uutta sooloalbumiaan.

Nyt verkossa on julkaistu Destiny’s Child -tyttöbändin uusi kappale, joka kantaa nimeä Nuclear. Kappaleen on tuottanut hittimuusikko Pharrell Williams. Kolmikko palasi äskettäin takaisin studioon yhdeksän vuoden levytystauon jälkeen. Destiny’s Childin Love Songs -kokoelma-albumi tulee myyntiin 29. tammikuuta. Kappale on kerännyt jo satoja tuhansia kuuntelukertoja YouTube-palvelussa.

Amerikkalainen r&b-tyttöryhmä Destiny’s Child saavutti 2000-luvun alussa suosiota maailmanlaajuisesti. He tulevat pian esiintymään yhdessä Super Bowl -tapahtuman konserttilavalla. Yhtyeen jäsenistö vaihteli vuosien varrella. Bändiin ovat kuuluneet Beyonce Knowlesin, Kelly Rowlandin ja Michelle Williamsin lisäksi laulajattaret LeToya Luckett, LaTavia Roberson ja Farrah Franklin. Yhtyeen hittikappaleisiin lukeutuvat muun muassa Say My Name, Survivor ja Bootylicious.