Hilary Duff kuvattiin kuntosalilla: ”Kiva venytys… Mmmm…”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lizzie McGuire -teinisarjan jälkeen lukuisissa elokuvissa näytellyt Hilary Duff tunnetaan myös taitavana laulajana. Neidon kerrottiin äskettäin pudottaneen vauvakilonsa nyrkkeilyn avulla.

Nyt 25-vuotias tähti on julkaissut urheilullisen kuvan Twitter-blogissaan. Kyseisessä otoksessa Hilary tekee kunto-ohjaajan avustuksella notkeutta vaativaa Pilates-liikettä, joka korostaa kaunottaren kropan timmiyttä.

– Kiva venytys… Mmm… Kirjoitti Hilary blogiinsa kuvan oheen.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Näyttelijätär-laulaja kiinnittää myös paljon huomiota ruokavalioonsa. Jääkiekkoilija Mike Comrien vaimo syö kunto-ohjaajansa Gabe Johnsin mukaan paljon vihreitä vihanneksia, kuten pinaattia. Proteiininsa kaunotar saa lohen ja kanan kaltaisista kevyistä herkuista.