Heidi Montag ja Spencer Pratt harrastivat seksiä BB-talossa – tuotanto kielsi esittämästä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britannian Big Brother -ohjelman julkkisversiossa esiintyvät Heidi Montag ja Spencer Pratt tunnetaan kotimaassaan Yhdysvalloissa realityjulkkiksina. Julkkistyrkky pari lavasti taannoin eronsa saadakseen lisää huomiota mediassa.

Rakastavaiset eivät myöskään pelkää esitellä estottomasti seksielämänsä saloja televisiokatsojille. Nyt Heidi Montagin ja Spencer Prattin kerrotaan nimittäin vieneen lemmenpuuhansa BB-talossa niin ronskille asteelle, että realityohjelman tuottajat ovat kieltäytyneet esittämästä kohtauksia televisiossa.

– Rakastan sinua niin paljon. Täällä tulee kuuma, kerrotaan Spencer Prattin todenneen vaimolleen sessioiden aikana.

Radar Online -sivuston mukaan parin intohimoiset seksihetket jättivät ääntelyillään ja voihkinnallaan sarjan kameramiehet punastelemaan. Session jälkeen Heidi lähti huoneesta ja palasi takaisin nenäliinapinon kanssa. Silminnäkijöiden mukaan pariskunta nukahti tämän jälkeen sylikkäin.

Heidi Montagin uutisoitiin taannoin kirjoittavan itsestään omaelämäkerran. Kauneusleikkauksistaan tunnettu tähti aikoo paljastaa kirjassaan törkyisiä salaisuuksia myrskyisästä avioliitostaan. Hän aikoo myös paljastaa yksityiskohtia muutaman vuoden takaisesta dramaattisesta ulkonäkömuutoksestaan. Heidi yllätti vuonna 2009 teettämällä itselleen peräti kymmenen plastiikkakirurgista leikkausta yhden päivän aikana. Kaunottaren vartalo ja kasvot kokivatkin varsin radikaalin muodonmuutoksen.