Candice Swanepoel rohkeissa bikineissä – peppukuva leviää netissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Monet mallimaailman kuuluisimmista kaunottarista työskentelevät jossain vaiheessa uraansa Victoria’s Secret -alusvaatemerkille. Eräs alusvaatemerkin tämän hetken kuumimmista malleista on Candice Swanepoel.

Nyt 24-vuotias Candice Swanepoel on julkaissut Twitter-blogissaan paljastavan kuvan, jossa hän esittelee treenattua takamustaan. Vaalea kaunotar on kadehdittavassa bikinikunnossa, sillä hänen vartalossaan ei ole lainkaan ylimääräistä. Kuvassa Candicen päällä nähdään seksikäs bikiniasu.

– Kiitos Frankie’s-bikiniyritykselle upeasta lahjasta. Rakastan alaosan printtiä, supermalli kommentoi Twitter-blogissaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana. Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue -lehtiä ja Niken mainoksia. Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kolmen miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.