Geri Halliwell lipsautti riisumiskuvansa nettiin: ”Minua varoitettiin tästä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Spice Girls -yhtyeessä aikoinaan vaikuttanut Geri Halliwell teki suositun tyttöbändin hajoamisen jälkeen soolouraa suhteellisen hyvällä menestyksellä. Tyttöbändin uutisoitiin taannoin kaavailevan uutta levyä ja paluuta esiintymislavoille.

Tällä hetkellä suunnitelmat yhtyeen paluusta ovat kuitenkin vaakalaudalla Gerin ja Victoria Beckhamin välirikon vuoksi. 40-vuotias Halliwell on nyt yllättänyt Twitter-seuraajansa rohkealla kuvalla. Geri Halliwell nimittäin julkaisi otoksen, jossa hän laulaa studiossa rintaliivit yllään. Tähti syytti vähäisestä vaatetuksestaan studion kuumaa ilmaa ja totesi 80-luvun laulajatähden vieneen kesken nauhoituksia riisumisen aikoinaan vielä pidemmälle.

– Minua varoitettiin twiittaamasta tästä, mutta tässä mennään. Kuuma studiossa, ilmeisesti Kate Bush otti rintaliivinsäkin pois!, Geri kertoi viestissään.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Geri Halliwell erosi taannoin poikaystävästään Henry Beckwithistä. Kahden vuoden ajan seurustellut pariskunta erosi, koska laulajan kerrottiin kyllästyneen miehensä jatkuvaan juhlimiseen. Eron syyksi veikattiin myös sitä, että 32-vuotias poikaystävä ei halunnut lapsia tai mennä naimisiin Spice Girls -popparin kanssa. Halliwell pääsi kuitenkin ylitse Beckwithistä, sillä nykyään hän seurustelee vielä tuntemattoman miehen kanssa.