Maria Fowler julkaisi alastonkuvansa verkossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britanniassa suosittu The Only Way Is Essex –realitysarja on tehnyt sen tähdistä maansa seuratuimpia julkkiksia. Yksi sarjan kaunottarista on Maria Fowler, joka paljasti äskettäin laihduttaneensa vartaloaan rasvaimun avulla.

Nyt 25-vuotias Maria Fowler on julkaissut ihailijoidensa mieliksi kuvan, jossa hän esiintyy ilman rihman kiertämää. Neitokaisen mukaan hän riisui vaatteensa, koska hänen ystävänsä teki naiselle suihkurusketuksen. Eräässä toisessa kuvassa Fowler esitteleekin tulosta pinkeissä bikineissä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Lontooseen muutettuaan Maria työskenteli muun muassa tankotanssijana ja stripparina. Kaunottaren tähdittämä The Only Way Is Essex –realitysarja on saavuttanut suuren suosion Britanniassa ja se on palkittu arvostetulla BAFTA-palkinnolla. Sarjaa on verrattu suosittuihin The Hills ja The Jersey Shore –televisiosarjoihin.