Megan Fox ei lopettanutkaan paljastelua – tihkuu seksiä tuoreessa kuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin halutuimpien naiskaunottarien joukkoon aikoinaan noussut Megan Fox on keskittynyt viime aikoina perhe-elämäänsä. Seksikäs näyttelijätär synnytti muutama kuukausi sitten esikoispoikansa Noah Shannonin, ja ilmoitti sen jälkeen lopettavansa rohkeat poseeraukset.

Nyt 26-vuotias Megan Fox kuitenkin jälleen rohkeassa kuvasa Esquire-lehden helmikuun numeron kannessa. Siinä supertähti keikistelee vähäpukeisena ja sensuellina siten, että rinnat nousevat auttamattomasti kuvassa pääosaan.

meganfox17012013

Megan Fox on ollut jo pidemmän aikaa naimisissa näyttelijäkomistus Brian Austin Greenin kanssa. Seksisymboli on aiheuttanut mediassa kohua muun muassa saatuaan potkut Transformers 3 -elokuvasta, kun Fox haukkui elokuvasarjan ohjaaja Michael Bayta ja vertasi tätä Hitleriin. Megan Fox nähtiin viimeksi valkokankaalla pienessä roolissa Borat-tähti Sacha Baron Cohenin Diktaattori-komediassa.