Megan Foxilla parhaiten nimetty julkkislapsi – ja tässä on typerin nimi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-kaunotar Megan Fox synnytti taannoin esikoispoikansa Noah Shannonin. Neito sai lapsen yhdessä aviomiehensä, 90210-tähti Brian Austin Greenin, kanssa. Äskettäin Megan kertoi lopettavansa paljastavien asuvalintojen käytön julkisuudessa poikansa syntymän vuoksi.

Megan Foxin tuore poikalapsi Noah on saanut nyt parhaiten nimetyn julkkislapsen tittelin. Toiselle sijalle päätyi Hilary Duffin poika Luca ja kolmannella sijalla on Amanda Holdenin tytär Hollie. Muita parhaiden nimien listalle päätyneitä olivat esimerkiksi Robbie Williamsin tytär Theodora ja Kourtney Kardashianin tytär Penelope.

Huonoimmaksi julkkislapsen nimeksi äänestettiin puolestaan Take That -laulaja Mark Owenin tytär Fox India. Toiseksi huonoimpana pidettiin Billie Piperin Eugene-poikaa. Niin ikään esimerkiksi Snookin Lorenzo-tytön ja Beyoncen sekä Jay Z:n Blue Ivy -tyttären nimet eivät olleet ihmisten mieleen. Äänestyksen suoritti Bounty.com-verkkosivusto, ja suosikkinimiään valitsi noin 2.000 brittiä.

Megan Fox on ollut jo pidemmän aikaa naimisissa näyttelijäkomistus Brian Austin Greenin kanssa. Seksisymboli on aiheuttanut mediassa kohua muun muassa saatuaan potkut Transformers 3 -elokuvasta, kun Fox haukkui elokuvasarjan ohjaaja Michael Bayta ja vertasi tätä Hitleriin. Megan Fox nähtiin viimeksi valkokankaalla pienessä roolissa Borat-tähti Sacha Baron Cohenin Diktaattori-komediassa.