Naomi Campbell väkivaltaisuudestaan: ”En pääse koskaan sitä pakoon”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman menestyneimpiin huippumalleihin takavuosina lukeutunut Naomi Campbell meni viime vuonna kihloihin pitkäaikaisen poikaystävänsä, venäläissyntyisen miljardööri Vladimir Doronin kanssa. Äskettäin neitokainen poseerasi paljastavassa kuvassa mallikaunotar Kate Mossin kanssa.

Naomi Campbell tunnetaan tulisesta luonteestaan, joka on saanut mallin ongelmiin kerta toisensa jälkeen. Hänet tuomittiin vuonna 2007 syylliseksi entisen assistenttinsa pahoinpitelemiseen, jonka mallikaunotar teki Blackberry-puhelimensa avulla. Tapauksen langettama varjo seuraa yhä naista.

– En pääse koskaan sitä pakoon. Se on osa historiaani, kertoi Naomi Elle-lehdelle.

Naomi pyrkii kuitenkin parantamaan julkista imagoaan uudella The Face -realityohjelmalla, jossa tähti toimii aloittelevien mallien mentorina. Kyseisen sarjan on määrä alkaa helmikuun alussa. Ohjelmassa Campbellin persoona on tarkoitus esittää eri valossa. Hän kertookin välittävänsä aidosti jokaisesta sarjassa esiintyvästä mallitytöstä.

42-vuotias Naomi Campbell aloitti julkisen uransa jo seitsemänvuotiaana esiintymällä edesmenneen Bob Marleyn musiikkivideossa. Mallintyöt brittiläinen Campbell aloitti viidentoista vuoden iässä. Mallivuodet ovat osoittaneet neitokaiselle myös uravalinnan kääntöpuolet muiden muassa päihdeongelmien muodossa. Taannoin brittiläinen mallitähti kihlautui pitkäaikaisen poikaystävänsä Vladislav Doronin kanssa.