Emma Rigby keikisteli rannalla – täydellinen bikinivartalo?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet Britanniassa suositut saippuasarjat ovat päätyneet lopulta myös Suomen televisioon. Eräs kansainvälisesti hieman vähemmän tunnetuista saippuatähdistä on vaaleaverikkö Emma Rigby.

Emma päätyi äskettäin paparazzikuviin lomailtuaan Miami Beachilla. Neidon loma näyttää kuvista päätellen jatkuvan aurinkoisissa merkeissä, sillä hänet on jälleen ikuistettu kyseisellä rannalla niukassa bikiniasussa. Emma vilvoitteli meren aalloissa turkooseissa bikineissä.

23-vuotias englantilainen Emma Rigby on näyttelijä, joka on tullut tunnetuksi erityisesti Hollyoaks-saippuasarjan tähtenä. Hannah Ashworthin roolia esittävä kaunotar tähdittää myös BBC-kanavan draamasarjaa Prisoners Wives. Vuonna 2013 Emma nähdään vilaukselta myös sarjassa Ripper Street -televisiosarjassa.