Jessie J tarjosi silmänruokaa – bikineissä kattojen yllä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tuhdista lavameikistään tunnettu poptähti Jessie J muuntautui äskettäin aiempaa kesymmäksi siistittyään ehostamistaan luonnollisempaan suuntaan. Neito sivalsi vastikään myös alastonotoksia verkossa julkaissutta Rihannaa.

Nyt poppari on keikkaillut Singaporessa, jossa hänellä oli aikaa myös rentoutumiselle. Jessie J sonnustautuikin niukkaan bikiniasuun ja suuntasi uima-altaalle ottamaan aurinkoa. Otoksissa hänet nähdään muun muassa polskimassa altaassa ystävänsä kanssa.

Jessie J, oikealta nimeltään Jessica Cornish, teki ennen läpimurtoaan hittikappaleita lukuisille eturivin muusikoille. Laulajatar kirjoitti biisejä muun muuassa Chris Brownille ja Miley Cyrukselle. Hänet kiinnitettiin äskettäin Britannian The Voice -laulukilpailun tuomaristoon.