Massiivinen poliisioperaatio Tom Cruisen kotona

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime vuonna vaimostaan Katie Holmesista eronnut Hollywood-tähti Tom Cruise nähdään paraikaa valkokankailla Jack Reacher -elokuvan pääroolissa. Hiljattain näyttelijän paljastettiin haaveilevan Yhdysvaltain presidentin virasta.

Tom Cruisen koti on nyt joutunut poliisipartion ja SWAT-joukkojen piirittämäksi. Syynä oli hätäpuhelu, jonka mukaan tähden Beverly Hillsin kotitilalla oli havaittu aseistettu tunkeutuja. TMZ-verkkosivuston mukaan poliisit eivät kuitenkaan löytäneet merkkejä tunkeilijasta.

Viranomaiset uskovatkin Cruisen olevan tuorein julkkis, joka on joutunut viimeaikaisten pilasoittojen uhriksi. Taannoin Ashton Kutcherille ja Justin Bieberille vastaavanlaisia pilasoittoja tehneen henkilön uutisoitiin jääneen kiinni Los Angelesin viranomaisten toimesta. Pilasoittaja paljastui näissä tapauksissa vasta 12-vuotiaaksi pikkupojaksi.

Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti kesällä hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.