Rihannan yksityiskuva päätyi levyn kanteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Loppuvuodesta uuden Unapologetic-albuminsa julkaissut laulajatähti Rihanna esittelee Twitter-blogissaan usein kuvia itsestään ja yksityiselämästään kulissien takana. Samalla hän on vahvistanut kuvillaan seurustelevansa jälleen entisen poikaystävänsä Chris Brownin kanssa.

Nyt 24-vuotias tähti on julkistanut Pour It Up ja Stay -nimisten sinkkujensa kansikuvat. Tarkkasilmäiset saattavat tunnistaa ainakin toisen kuvista, sillä laulajatar on julkaissut otoksen jo aikaisemmin Instagram-kuvapalvelussa.

Kansissa nähtävät kuvat ovat nimittäin peräisin Rihannan omasta valokuvakokoelmasta. Pour It Up -kannen bilehenkinen kuva otettiin viime elokuussa tähden kotimaassa Barbadoksella. Stay-singlen kansi on puolestaan Rihannan ja Chris Brownin yhteiskuva.

Rihanna seurusteli aikoinaan Chris Brownin kanssa kuukausien ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi väkivaltaiselle eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä. Heidät bongattiin äskettäin katsomassa koripallo-ottelua hempeissä tunnelmissa.