Tiger Woods yrittää ostaa ex-vaimonsa takaisin – tarjoaa 200 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Urheiluhistorian suurin seksiskandaali sai alkunsa vuonna 2009, kun golf-tähti Tiger Woods jäi kiinni uskottomuudesta. Golfari petti ruotsalaista vaimoaan Elin Nordegreniä lukuisten naiskaunottarien kanssa. Sittemmin mallikaunotar sai avioerorahoja noin 110 miljoonaa dollaria.

Nyt 37-vuotiaan Tiger Woodsin kerrotaan yrittävän epätoivoisesti saada entisen vaimonsa Elin Nordegrenin takaisin. Golfari on väitteiden mukaan tarjonnut ruotsalaiskaunottarelle huikeaa 200 miljoonan dollarin, eli 156 miljoonan euron, sopimusta, jonka mukaan Wood saisi toisen mahdollisuuden ja pariskunta menisi uudestaan naimisiin.

Elin Norgegrenin kerrotaan harkitsevan sopimuksen hyväksymistä, mutta vain yhdellä ehdolla. Entinen vaimo nimittäin haluaa papereihin 350 miljoonan dollarin, eli 270 miljoonan euron, arvoisen sopimuskohdan avioliiton uskollisuuteen liittyen. Jos Wood pettäisi mallineitoa avioliiton aikana, neitokainen saisi kyseisen summan avioerossa. Entisen avioparin on kerrottu viettäneen viime aikoina läheisiä hetkiä.

– Tiger haluaa tehdä avioehdon ja päättää hääpäivän. Hän ei ole koskaan päässyt yli Elinistä. Tiger on deittaillut paljon malleja ja bimboja, mutta he eivät ole kuin yhden illan merkityksettömiä juttuja, lähde kertoi National Enquirer -lehdelle.

Väitteiden mukaan Tiger Woods ja Elin Nordegren ovat nykyään seksisuhteessa. Golfarin kerrotaan olevan edelleen umpirakastunut ex-vaimoonsa, jota hän muun muassa kosi jouluna arvokkaalla sormuksella. Tähtipelaajan mukaan hän tulee olemaan koko loppuelämänsä onneton, jos hän ei saa entistä puolisoaan takaisin.

Vuoden 2009 marraskuussa Elin Nordegren raivostui saatuaan tietää miehensä seksinnälkäisistä naisseikkailuista. Skandaali johti avioeroon, jossa Elin tienasi 110 miljoonaa dollaria. Sittemmin Elin määräsi romutettavaksi Tigeriltä saamansa ökyasunnon ja hän rakennuttaa parhaillaan tilalle uutta taloa, johon tulee noin 2.500 neliötä. Kohueron jälkeen hän on deittaillut muun muassa miljardööri Michael Dingmanin kanssa.