Maria Fowler poseeraa kännykkäkuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britanniassa suosittu The Only Way Is Essex –realitysarja on tehnyt sen tähdistä maansa seuratuimpia julkkiksia. Sarjan kaunotar Maria Fowler paljasti äskettäin laihduttaneensa kroppaansa rasvaimulla, ja sittemmin hän onkin esitellyt muodonmuutoksen tuloksia innokkaasti.

Nyt 25-vuotias Maria Fowler on jälleen julkaissut Twitter-blogissaan paljastavia otoksia, jotka tuovat esille hänen hoikistuneen kroppansa. Tällä kertaa povipommi liittyi mukaan julkkisnaisten lomatrendiin, jossa he ikuistavat kameralla vartalonsa rintavasta kuvakulmasta.

– En ole lomalla, mutta ajattelin liittyä trendiin mukaan, kertoi Maria blogissaan kuvansa ohella.

Fowler nähdään myös alusvaateotoksissa, joissa hänen kroppansa timmiys tulee erityisen hyvin esille. Kuvat tuovat esille muun muassa neitokaisen litteän vatsan.

Lontooseen muutettuaan Maria työskenteli muun muassa tankotanssijana ja stripparina. Kaunottaren tähdittämä The Only Way Is Essex –realitysarja on saavuttanut suuren suosion Britanniassa ja se on palkittu arvostetulla BAFTA-palkinnolla. Sarjaa on verrattu suosittuihin The Hills ja The Jersey Shore –televisiosarjoihin.