Nainen yli vuoden ilman meikkiä – näin siinä kävi

Lifestyle · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kahden lapsen äidistä, joka lopetti yllättäen meikkaamisen. 38-vuotias Phoebe Baker Hyde päätti hylätä kauneudenhoidon kolmentoista kuukauden ajaksi vapautuakseen päähänpinttymistään ja tullakseen onnellisemmaksi ihmiseksi.

– Käytin ainoastaan kosteusvoidetta ja aurinkorasvaa, Hyde kertoi Splash Newsille.

Massachusettsissa asuva amerikkalainen Hyde heitti pois kaikki meikkinsä, leikkasi vaaleat kutrinsa lyhyeksi ja lopetti karvoitustensa ajelemisen. Lisäksi hän lopetti korujen käyttämisen. Nyt hän on kirjoittanut kokemuksestaan The Beauty Experiment -nimisen kirjan, jonka kuvia on päätynyt verkkoon.

Phoebe Baker Hyde kertoo kokeilun muokanneen hänen minäkuvaansa, ja hän tuntee olonsa kauniimmaksi kuin koskaan aiemmin. Vuonna 2009 Yhdysvaltoihin muuttanut nainen on pitänyt ehostamistapansa yksinkertaisena jo viiden vuoden ajan.