Leonardo DiCaprio: ”Käyttäydyn kuin idiootti”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aikamme suosituimpiin ja arvostetuimpiin Hollywood-tähtiin lukeutuva Leonardo DiCaprio täytti äskettäin 38 vuotta ja piti hulppeat ökyjuhlat julkkisystävilleen. Suosikkinäyttelijä nähdään Suomen valkokankailla parhaillaan Quentin Tarantinon ohjaamassa Django Unchained -elokuvassa.

Leonardo DiCaprio suhtautuu näyttelemiseen erittäin vakavasti, mutta on paljastanut käyttäytyvänsä rentoutuessaan aivan toisella tavalla. Mies nimittäin myönsi Daily Mirror -lehdelle, että kiireisen kuvauspäivän jälkeen hän vaihtaa mieluusti vapaalle viettäen joutilasta aikaa ystäviensä kanssa.

– Käyttäydyn kuvauksissa erittäin vakavasti ja keskittyen vain työhöni. Siksi paheeni onkin hengailla ystävieni kanssa, jutella heidän kanssaan täysin joutavia ja käyttäytyä kuin täysi idiootti. Kavereiden kanssa hölmöily on kuin terapiaa, Leonardo DiCaprio kuvailee.

Leonardo DiCaprio tunnetaan mieltymyksestään juhlimiseen ja vaaleisiin kaunottariin. Hän on aikaisemmin heilastellut muun muassa Bar Refaelin, Madalina Ghenean ja Gisele Bundchenin kanssa. Miehen tunnetuimpiin elokuviin lukeutuvat Gilbert Grape, Titanic, Lentäjä, Suljettu saari, Inception ja The Departed.