Susan Boyle haluaa miehen – tällainen olisi unelmakumppani

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen vanhapiika Susan Boyle nousi kertaheitolla maailmankuuluksi voitettuaan maansa Talent-kykyjenetsintäkilpailun. 51-vuotias nainen ei ole omien sanojensa mukaan koskaan seurustellut tai edes suudellut miestä.

Nyt hänen kerrotaan kuitenkin haluavan oman poikaystävän. Susan onkin pyytänyt ystävättäriään järjestämään hänelle deittejä, joilla hän voisi tavata mukavia herrasmiehiä.

– Susan on toivonut, että hänen kuuluisuutensa toisi hänelle onnea poikaystävän löytämiseen, mutta harmiksi se ei ole vielä toiminut. Hänen ideaalimiehensä on Donny Osmond -tyyppi. Joku, joka on hyväkäytöksinen, ruskettunut ja klassisesti pukeutuva, kertoi lähde Female First -lehdelle.

Boylen kerrotaan unelmoivan myös miehestä, joka rakastaisi perhettä ja olisi moraalisesti oikeamielinen. Kissoja rakastava kultakurkku edellyttää lisäksi, että hänen deittailemansa herra pitäisi kissoista. Tähti ei kuitenkaan etsi omien sanojensa mukaan epätoivoisesti miestä, sillä kertoo pärjänneensä varsin hyvin 51 vuotta ilmankin kumppania.

Susan Boyle teki lokakuussa 2010 historiaa olemalla ainoa naisartisti, jolla oli samanaikaisesti sekä Yhdysvaltojen että Iso-Britannian listasijojen ykköspaikka hallussa. Listasijoitus tapahtui vuoden sisään kahdesti. Aikoinaan yhtyeistä vastaavaan suoritukseen on pystynyt The Beatles vuonna 1969. Boyle kertoikin haaveilevansa yhteistyöstä legendaarisen yhtyeen kanssa.