Vastaisitko tähän työpaikkailmoitukseen? ”Kolmekymppinen hyvännäköinen mies”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Takavuosien poikabändi Five kuuluu 1990-luvun lopun suosituimpiin brittikokoonpanoihin. Yhtye levytti aikanaan kolme albumia, joista viimeisin oli vuonna 2001 ilmestynyt Kingsize.

Nyt bändi aikoo tehdä paluun, tosin ilman erästä jäsentään. Yhtyeen kovana poikana tunnettu Jason ”J” Brown on nimittäin jättäytynyt pois Fiven uusintakierroksesta. Yhtyeen perustaja, manageri Chris Herbert yrittääkin paikata jäsenistön lovea Facebook-sivustolla julkaisemallaan työpaikkailmoituksella.

– Etsitään jäsentä liittymään uskomattoman menestyneeseen bändiin. Jos olet noin kolmekymppinen, hyvännäköinen mieshenkilö, joka osaa laulaa tai räpätä, laita minulle viestiä. Tämä voi olla kutsumuksesi! Kirjoitti Herbert sivustolleen The Sun -lehden mukaan.

Lähteen mukaan Five-yhtyeen kohuttu paluu ei ole sujunut suunnitelmien mukaan, sillä sen jäsenten kerrotaan riitelevän niinkin perustavanlaatuisesta asiasta, kuin kokoonpanon nimestä. Scott Robinson haluaa vaihtaa Five-nimen, ja sanookin sen olevan typerä. Ritchie Neville on sen sijaan kiintynyt vanhaan nimeen ja haluaa pitää sen.

Five-poikabändi ilmoitti tekevänsä paluun The Big Reunion -dokumenttiohjelmassa, joka tullaan näkemään Britannian televisiossa tammikuun lopussa. Yhtyeeseen kuuluvat tällä erää Abz Love, Ritchie Neville, Scott Robinson ja Sean Conlon. Bändin viides jäsen J Brown jättäytyi yhtyeestä pois, eikä aio palata takaisin sen riveihin.