Leonardo DiCaprio jättää näyttelemisen toistaiseksi: ”Olen väsynyt”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aikamme suosituimpiin ja arvostetuimpiin Hollywood-näyttelijöihin lukeutuva Leonardo DiCaprio täytti äskettäin 38 vuotta ja piti hulppeat ökyjuhlat. Näyttelijätär Margot Robbien kanssa seurusteleva tähti nähdään Suomen valkokankailla parhaillaan Quentin Tarantinon ohjaamassa Django Unchained -elokuvassa.

Leonardo DiCaprio tähdittää tänä vuonna jopa kolmea elokuvaa, sillä myöhemmin tänä vuonna ensi-iltansa saavat myös The Great Gatsby – kultahattu ja Martin Scorsesen ohjaama The Wolf of Wall Street. 38-vuotias näyttelijä on kuvaillut kolmen elokuvan kuvaamisen peräkkäin olleen hengästyttävä kokemus. Mies suunnitteleekin nyt pitävänsä pitkää taukoa Hollywoodista.

– Oloni on hieman loppuun kulutettu. Aion pitää nyt pitkän tauon. Olen tehnyt kolme elokuvaa kahden vuoden sisään ja olen väsynyt, Leonardo DiCaprio kertoi saksalaiselle Bild-lehdelle.

Näyttelemisen sijaan mies aikookin käyttää aikansa toiseen intohimoonsa, ympäristönsuojeluun. DiCaprio kertoo, että hän haluaisi parantaa maapallon tilaa, ja aikoo matkustaa ympäri maailmaa työskennelläkseen ympäristönsuojelun puolesta.

Leonardo DiCaprio tunnetaan mieltymyksestään juhlimiseen ja vaaleisiin kaunottariin. Hän on aikaisemmin heilastellut muun muassa Bar Refaelin, Madalina Ghenean ja Gisele Bundchenin kanssa. Miehen tunnetuimpiin elokuviin lukeutuvat Gilbert Grape, Titanic, Lentäjä, Suljettu saari, Inception ja The Departed.