Kohutut seksikohtaukset ruhjoivat Nicole Kidmanin mustelmille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen näyttelijäkaunotar Nicole Kidman tunnettiin pitkään lähinnä Tom Cruisen vaimona, mutta elokuvatähtien avioeron jälkeen hänen uransa lähti 2000-luvulla nousukiitoon. Tähti kuitenkin paljasti äskettäin, että ero Cruisesta tuli aikoinaan täytenä yllätyksenä.

45-vuotias näyttelijätär nähdään tänä vuonna The Paperboy -elokuvan pääroolissa. Elokuvan voimakkaat seksikohtaukset ovat herättäneet jo etukäteen runsaasti kohua. Nicole Kidmanin vastanäyttelijä, John Cusack, paljasti hiljattain The Hollywood Reporter -lehdelle rajujen seksikohtausten tekemisen aiheuttaneen näyttelijättärelle jopa mustelmia.

– Pelkäsin satuttavani Nicolea, mutta hän oli paljon minua pelottomampi. Seuraavana päivänä Nicole esitteli minulle purppuran- ja sinisenvärisiä ruhjeita jaloissaan. Kerroin, että hänen kannattaisi peittää ne meikillä, John Cusack tunnustaa.

Sydneyssä asuvan Nicole Kidmanin näyttelijäura alkoi jo vuonna 1983, kun hän sai rooleja australialaisista televisio-ohjelmista ja elokuvaprojekteista. Sittemmin maailmankuuluksi elokuvatähdeksi nousseen Kidmanin tunnetuimpia elokuvia ovat muun muassa Moulin Rouge, Batman Forever, Cold Mountain ja Australia. Näyttelijäkaunotar joutui taannoin lihotuskuurille The Paperboy -elokuvaroolia varten.