Pariskunta päällysti lattian kolikoilla

Koti & Asuminen · Stara.fi

Sisustustrendit muuttuvat joskus hyvinkin nopeasti, ja suomalaiset pääsevät nykyisin seuraamaan muutoksia niin Asuntomessuilla kuin lukuisissa aihepiiriä käsittelevissä televisio-ohjelmissa. Nyt eräs pariskunta on toteuttanut tempauksen, joka tuskin tulee yleistymään kovinkaan nopeasti.

32-vuotias Ryan Lange ja hänen 26-vuotias tyttöystävänsä Emily Belden saivat nimittäin idean päällystää makuuhuoneensa lattian pelkillä kolikoilla. Luovina johtajina media-alalla toimiva pariskunta sai ideansa huomattuaan säästöpossunsa pullistelevan pieniä kolikoita.

Lange ja Belden käyttivät projektiin yhteensä 128 tuntia, mutta kuitenkin vain alle tuhat dollaria rahaa. Pariskunta haali kokoon valtavan määrän pieniä kolikoita, jotka se liimasi lattiaan yksitellen. Vanhin lattiaan liimattu kolikko on vuodelta 1873. Tempauksen tuloksena pari kehuu saaneensa lattian, joka on paitsi mukava myös näyttää hyvältä ja kiiltävältä.