Tutkimus: Tämän miehen kanssa naiset haluavat kylpyyn!

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Erilaisissa kyselyissä pyritään aika ajoin listaamaan viihdemaailman tähtiä paremmuusjärjestykseen muun muassa suosituimmuuden, rikkauden ja seksikkyyden perusteella. Nyt brittiläinen Bathstore-yritys selvitti kyselyssään naisten halutuimman kylpyseuralaisen.

Neitokaiset pitänevät vauhdista ja vaarallisista tilanteista, sillä suurin osa vastanneista tahtoi James Bond -tähti Daniel Craigin kanssaan kylpyammeeseen. Näyttelijäkomistus onkin onnistunut vakiinnuttamaan agenttiroolinsa myötä asemansa Hollywoodissa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Viiden kärkeen listalla pääsivät julkkisfutari David Beckham, poppari Gary Barlow, näyttelijäuros Gerard Butler ja Britannian raikuliprinssi Harry. Naiset halusivat mieluusti kyseiset herrasmiehet seurakseen kylvyssä pulikoinnin ajaksi.

Niin ikään elokuvatähdet Johnny Depp, George Clooney, Brad Pitt, Bradley Cooper ja Ryan Gosling olivat kauniimman sukupulen mielestä toivottua seuraa romanttiselle pesuhetkelle.

Vähiten naisia kiinnosti tuijotella kylvyssä koomikko Russell Brandin, poppari Harry Stylesin ja räppäri Tinie Tempahin kasvoja.