Törkeää ökyilyä: Simon Cowell lennättää porkkanansa Singaporesta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuositun X Factor -laulukilpailun luoja Simon Cowell kylpee rahassa, sillä miehen tiedetään tienaavan vuosittain kymmeniä miljoonia dollareita. Viihdemoguli ottaakin kaiken irti luksuselämästään. Cowell taistelee ikääntymistä vastaan muun muassa käyttämällä botoxia.

Nyt 53-vuotiaan Simon Cowellin kerrotaan törsäävän huimia summia tuoreiden vihannesten syömiseen. Viihdemoguli tilaa nimittäin lempiporkkanoitaan yli 11.000 kilometrin päästä Singaporesta, ja lennättää ne kotimaahansa Britanniaan. Talent-ohjelman juontajan Stephen Mulhernin mukaan Simon Cowell ei suostu syömään kuin vain kyseisiä porkkanoita.

– Simon lennättää porkkanansa Britanniaan Singaporesta. Hän ei tykkää mistään muusta porkkanasta, Stephen Mulhern kertoi The Sun -lehdelle.

Simon Cowellin tiedetään tilaavan myös tuoreita marjoja muualta maailmasta. Lisäksi viihdemogulin kerrotaan käyttävän uutta kasvohoitoa, jossa ihoa virkistetään lampaan istukalla. Mies hieroo istukkaa kasvoihinsa, koska hän haaveilee ikuisesta nuoruudesta.

Simon Cowell bongattiin taannoin seksipommi Carmen Electran seurasta Hollywoodissa sijaitsevasta Cecconi-ravintolasta. Silminnäkijöiden mukaan tähdet eivät pystyneet pitämään näppejään irti toisistaan. Simon Cowell purkasi kihlauksensa meikkitaitelija Mezhgan Hussainyyn aiemmin tänä vuonna. Pariskunta tapasi aikoinaan American Idol -ohjelman kuvauksissa. Cowell oli taannoin salasuhteessa X Factor -ohjelman Dannii Minoguen kanssa.