Angelyne kiinnitti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parin viime vuosikymmenen aikana ihmiskuntaan on ilmestynyt uusi ihmistyyppi, jonka edustajat ovat joidenkin mielestä pissiksiä. Viime aikoina heidän esikuvansa Angelyne on osoittanut olevansa edelleen maineensa veroinen poseeraamalla uskomattomissa asuissa.

1980-luvulla miljoonien miesten seksisymboliksi noussut Angelyne kuvattiin nyt autoilemassa Silverlaken alueella. Neitokaisen menopeli on samaa sarjaa hänen oman ulkonäkönsä ja vaatetuksensa kanssa, eli tietenkin vaaleanpunainen.

54-vuotias Angelyne on tehnyt näkyvää uraa Hollywoodissa, mutta kansainvälinen läpimurto on jäänyt kuitenkin tekemättä. Hän tuli aikoinaan tunnetuksi mainostettuaan itseään suurikokoisilla mainoksilla Hollywoodissa. Angelyne on tähdittänyt omana itsenään useita realitysarjoja ja saanut myös muutamia pieniä näyttelijärooleja.