22-vuotias Hannah Davis haastaa jopa Kate Uptonin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lukuisat mallikaunottaret ovat nousseet kansainväliseen kuuluisuuteen, kun he ovat esiintyneet Sports Illustrated -lehden kansikuvassa bikineissä tai uima-asussa. Viime vuonna kansikuvatitteliä hallitsi 20-vuotias Kate Upton, joka on nyt saanut näyttävän haastajan.

Sports Illustrated -lehti on nimittäin iskenyt silmänsä 22-vuotiaaseen Hannah Davis -nimiseen mallikaunottareen, joka on tehnyt jo vuosien ajan mallin töitä. Hänestä povataankin vuoden 2013 Kate Uptonia. New York Post -lehden mukaan Davis teki ”uskomattoman hyvän ensivaikutelman” lehden tuottajille, kun hän kävi hiljattain lehden kuvauksissa.

Amerikkalainen mallikaunotar Hannah Davis aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana, kun eräs perhetuttu huomasi neitokaisen kauneuden. Hän kiinnitti Davisin newyorkilaisen IMG Models -mallitoimiston listoille. Nuori nainen on tehnyt töitä muun muassa Ralph Laurenin Ralph Rocks -hajuvesimerkille. Lisäksi hän on esiintynyt lukuisissa muotinäytöksissä ja poseerannut Victoria’s Secret -yritykselle. Muhkeahuulinen kaunotar seurustelee urheilutähti Derek Jeterin kanssa. Hannah Davis menestyi nuorempana tenniksessä.