Heidi Montag ja Spencer Pratt sikailivat BB-talossa: ”Häpeällistä!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalaiset kohujulkkikset Heidi Montag ja Spencer Pratt astelivat vastikään Britannian Big Brother -taloon ohjelman julkkisversiossa. Pariskunta on herättänyt jo sarjassa närkästystä seksisessioidensa ja Heidin mustasukkaisuuden takia.

Nyt julkkispari hermostutti ohjelmassa erään kanssakilpailijansa törkeällä käytöksellään. Heidi ja Spencer epäonnistuivat tahallaan Isoveljen määräämässä tehtävässä, minkä ansiosta entinen Steps-yhtyeen laulaja Claire Richards ei saanut lukea lastensa lähettämää kirjettä.

Poppari murtuikin kyyneliin muiden asukkaiden nähden. Kohupari lisäsi vettä myllyyn naureskelemalla ja taputtamalla itkevälle Richardsille. Heidi muistutti aviomiehensä kanssa muita kilpailijoita siitä, että kyse on vain pelistä.

Parin käytös sai talon muut asukkaat raivostumaan. X Factor -tähti Rylan Clark piti heidän toimintaansa häpeällisenä ja sydämettömänä. Mies toivoikin Britannian televisionkatsojien äänestävän Montagin ja Prattin pois talosta mahdollisimman pian, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Heidi Montag on jo ehtinyt harrastaa julkkisten Big Brother -ohjelmassa villiä ja äänekästä seksiä aviomiehensä kanssa. Kauneusleikkauksissa itseään parannellut blondi suuttui myös vastikään talon povipommi Lacey Banghardille, joka paljasteli itseään suihkussa. Montagia raivostutti eniten se, että siippa Spencer Pratt pääsi ihastelemaan nakuna peseytyvän glamourmallin muotoja.