Homomainokset kuittailevat heteroille – kuka erottuu joukosta?

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Heterokulttuurissa on omat kliseensä, vaikka useammin nousevat kuitenkin esille homokulttuuriin liittyvät stereotypiat. Nyt lasvegasilainen matkailumainos irvailee heteromaailman huvittavuuksille.

R&R Partners -firman mainoskampanjan kuvissa nähdään iloisena juhlivia, ravintolassa ruokailevia ja uima-altaalla makoilevia homopariskuntia. Otoksiin on asemoitu huomiota herättävästi tavallinen heteropari, joka erottuu kuvissa tyylittömyytensä takia.

Eräässä kuvista mies ja nainen näyttävät stereotyyppisiltä turisteilta kuvatessaan allasalueen tunnelmia videokamerallaan epämuodikkaisiin vaatteisiin pukeutuneena. Kuvien homoseksuaalit esitetään tyylikkäinä maailmankansalaisina, ja heterot taas sen vastakohtana.