Justin Bieber otti mystisen tatuoinnin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber tunnetaan tatuointien ystävänä, sillä poppari on koristellut ihoaan jo lukuisilla ihomaalauksilla. Kanadalainen supertähti julkaisi äskettäin Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän esitteli uutta selkätatuointiaan isoisänsä kunniaksi.

Nyt 18-vuotias Justin Bieber on jälleen ottanut uuden tatuoinnin treenattuun vartaloonsa. Teinitähden oikeaa rintaa nimittäin koristaa ihomaalaus roomalaisista numeroista, joista muodostuu vuosiluku 1975. Arvelujen mukaan se kuvastaa hänen Pattie-äitinsä syntymäpäivää.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Suursuosion saavuttanut Justin Bieber on joutunut uransa aikana jo lukuisiin kohuotsikoihin ja mediaskandaaleihin. Pop-tähden ja hänen tyttöystävänsä, Selena Gomezin suhdesotkuja on puitu mediassa runsaasti viime aikoina. Teinitähden suomalaiset fanit odottavat innolla Justin Bieberin ensimmäistä Suomen keikkaa, joka on huhtikuussa Hartwall-areenalla.