Vaginasta löytyi ikävä yllätys – huumekoira nuuhkaisi oikeasta paikasta

Ohhoh! · Neea Jokinen

Huumeiden salakuljettajat jäävät yleensä kiinni turvatarkastuksissa esimerkiksi huumekoirien ja ruumiintarkastusten avulla. Jotkut naiset ovat yrittäneet salakuljettaa laittomia aineita muun muassa silikonirinnoissaan.

Nyt eräs 22-vuotias silikonikaunotar on jäänyt kiinni huumeiden salakuljetuksesta. Yhdysvaltojen Pennsylvaniasta kotoisin oleva nainen matkusti äskettäin miespuolisen ystävänsä kanssa Meksikon Tijuanaan. Parin kotimatka päättyi kuitenkin siihen, että he molemmat saivat ranteisiinsa poliisien toimesta käsiraudat.

Kaksikko käveli lentoaseman käytävällä, kun huumekoira sai vainun naisen alavartalon alueelta. Viranomaiset siirsivät naisen kuulusteluhuoneeseen. Silikonirintainen neitokainen väitti, ettei hänen hallussaan ole huumeita. Kasinotyöntekijänä työskentelevä nainen kertoi kuitenkin vain polttaneensa marihuanaa lomallaan.

Tullitarkastajat päättivät suorittaa hänelle ruumiintarkastuksen, jonka yhteydessä he löysivät huumekätkön. Epäillyn vaginasta löydettiin lopulta kondomi, joka oli täynnä kokaiinia. Poliisien mukaan 100 gramman huumekätkö on tuhansien dollareiden arvoinen. Sittemmin tutkimusten edetessä he löysivät naisen kännykästä kaverille lähetetyn tekstiviestin, jossa hän myönsi huumeiden salakuljettamisen.

– Piilotin kokaiinia ja heroiinia pimppiini, naisen tekstiviestissä luki The Smoking Gun -sivuston mukaan.

Kiinni jäämisen jälkeen nainen väitti, että huumeet ovat miehen. Mies myönsi salakuljetuksen, sillä hän oli käskenyt naista piilottamaan huumeet. Rikosilmoituksen mukaan neitokaisen vaginasta ei kuitenkaan löytynyt tekstiviesti-ilmoituksesta huolimatta heroiinia. Kaksikko joutuu pian oikeuden eteen San Diegossa.