Arnold Schwarzenegger tylytti Jackass-hurjapäätä: ”Kosto on erittäin kivulias”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Toimintatähti Arnold Schwarzeneggerin kuuluisalle Terminator -elokuvasarjalle saadaan tulevaisuudessa jatkoa, sillä mies paljasti vastikään käsikirjoittajien työstävän scifi-saagan viidettä osaa.

Nyt Iso-Arska on kertonut uuden The Last Stand -elokuvansa kuvauksista. Schwarzenegger nähdään toimintaelokuvassa muun muassa Jackass-tähti Johnny Knoxvillen rinnalla. Yllytyshullu MTV-tähti tunnetaan huimapäisten stunttiensa lisäksi pilailustaan, jota mies tekee tunnetusti missä vain.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

65-vuotias näyttelijälegenda laittoi kuitenkin kollegalleen heti kättelyssä luun kurkkuun. Hän nimittäin kielsi Knoxvillea tekemästä typeriä pilojaan elokuvan kuvauksissa.

– Kielsin häntä. Sanoin hänelle, että kosto olisi erittäin kivulias. Käskin Johnnya muuttamaan asennettaan. Hänen kanssaan olikin hauska työskennellä, ja hän toi elokuvaan kaivattua komiikkaa, kertoi Arnold Schwarzenegger The Sun -lehdelle.

Toimintauroksen mukaan häntä siteerataan oudoissa paikoissa. Äskettäin Arska kuuli Terminator-elokuvan legendaarisen I’ll be back -lausahduksen ollessaan yleisessä vessassa. Eräs wc-tiloissa asioiva henkilö oli lohkaissut kyseisen voimalauseen Arnoldin viereisessä kopissa lähtiessään äänekkään piereskelysession jälkeen vessasta ulos.

Arnold Schwarzeneggerin aikoinaan kuuluisaksi tekemä Terminator-hahmo on noussut ajan saatossa toimintaelokuvien kulttisankareiden joukkoon. Mies tulkitsee tuhoajakyborgin roolin elokuvissa Terminator – tuhoaja, Terminator 2 – Tuomion päivä ja Terminator 3: Koneiden kapina. Vuonna 2009 ilmestyi neljäs elokuva Terminator – pelastus, jossa Schwarzeneggerin sijaan nähtiin muun muassa näyttelijä Christian Bale.