Busy Phillips lihoo silmissä: ”Rintani kolme kertaa suuremmat”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijätär Busy Philipps on luonut menestyneen uran lukuisten elokuvien ja televisiosarjojen sivurooliensa myötä. Hän tähdittää parhaillaan muun muassa Puumanainen-ohjelmaa Courteney Coxin kanssa. Neitokainen viettää nykyään jännittäviä aikoja, sillä hän on raskaana.

Nyt toista lastaan odottava Busy Philipps on esiintynyt Conan O’Brienin suositun keskusteluohjelman vieraana. Vaalea kaunotar kertoi haastattelussa paisuneensa raskautensa myötä. Näyttelijättären mukaan etenkin hänen rintansa ovat kasvaneet huomattavasti.

– Rintani paisuivat kolme kertaa suuremmiksi, Busy Phillips kertoi haastattelussa.

Perheenäiti bongattiin äskettäin kuntosalin edustalta Hollywoodissa. Blondin vauvamasu on jo selvästi näkyvillä. Treenihousuihin ja kireään toppiin pukeutunut Busy Philipps yrittää selvästikin pitää vartalonsa timmissä kunnossa raskautensa aikana.

Illinoisista kotoisin oleva Busy Philipps on esiintynyt muun muassa televisiosarjoissa Freaks and Geeks ja Dawson’s Creek. Hänen tunnetuimpia elokuvarooleja on nähty muun muassa teoksissa White Chicks ja Jätä se!. Näyttelijätär meni vuonna 2007 naimisiin käsikirjoittaja Marc Silversteinin kanssa. Philipps synnytti ensimmäisen lapsensa, Birdie Leighin, vuotta myöhemmin. Neitokainen lihoi ensimmäisen raskautensa aikana yli 36 kiloa.