Jessie J julkaisi kuvan esiintymisasustaan – pikkupöksyt jalassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Tuhdista lavameikistään tunnettu poppari Jessie J muuntautui taannoin aiempaa kesymmäksi siistittyään ehostamistaan luonnollisempaan suuntaan. Brunette julkaisee usein nettikuvia itsestään kulissien takaa faniensa mieliksi.

Nyt 24-vuotias Jessie J esittelee tuoreimmassa Twitter-kuvassaan treenattuja jalkojaan pikkupöksyissä. Punahuulinen kaunotar nimittäin nähdään kuvassa mustissa alushousuissa ja pinkissä topissa. Jessie J:n mukaan hän esiintyi kyseisessä asukokonaisuudessa Singaporen keikallaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Jessie J, oikealta nimeltään Jessica Cornish, teki ennen läpimurtoaan hittikappaleita lukuisille eturivin muusikoille. Laulajatar kirjoitti biisejä muun muassa Chris Brownille ja Miley Cyrukselle. Hänet kiinnitettiin taannoin Britannian The Voice -laulukilpailun tuomaristoon. Jessie J:n tunnetuimpia kappaleita ovat Domino, Do It Like A Dude, Price Tag ja Nobody’s Perfect.