Näyttelijätär suuttui Rihannan huumesekoiluista: ”Ole parempi roolimalli!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Elokuvatuottaja ja televisiotähti Lena Dunham tunnetaan parhaiten HBO-kanavan Girls-ohjelman luojana. Hän myös näyttelee kyseisessä draamasarjassa. Dunham palkittiin hiljattain kahdella Golden Globe -palkinnolla hittiohjelmastaan.

Nyt 26-vuotias Lena Dunham on päätynyt otsikoihin Rihanna-aiheisten negatiivisten kommenttiensa merkeissä. Näyttelijätär nimittäin haukkui radiohaastattelunsa aikana kyseistä popkaunotarta. Dunhamin mukaan Rihanna on huono roolimalli nuorille tytöille huumekuviensa ja myrskyisän seurustelusuhteensa takia.

– Julkkisasema tulee ottaa vakavasti. Pidin ennen Rihannasta. Hän lähti Barbadosilta, loi upean uran ja voitti Grammyn lahjakkuutensa vuoksi, Lena Dunham kommentoi Alec Baldwinin radiohaastattelussa.

– Sitten yhtäkkiä hän palaa takaisin yhteen Chris Brownin kanssa ja julkaisee kuvia, joissa he polttavat marihuanaa ja makaavat sängyssä. Rihannan pitäisi olla parempi roolimalli. Koko asia särkee sydämeni.

Lena Dunham on kommentoinut aiemminkin Rihannan yksityiselämää julkisesti muun muassa Twitter-blogissaan. Naisen mukaan hän ei juurikaan pitänyt Rihannan ja Chris Brownin duettokappaleesta Nobody’s Business.

New Yorkissa syntynyt Lena Dunham käsikirjoitti ja ohjasi vuonna 2010 ilmestyneen Tiny Furniture -elokuvan, joka palkittiin myöhemmin. Viime vuonna Lena Dunham alkoi seurustella Fun-yhtyeen kitaristin Jack Antonoffin kanssa. Pariskunta ei aio mennä naimisiin ennen kuin Yhdysvalloissa laillistetaan saman sukupuolen avioliitot.